Voor nieuwe ouders

Wanneer is het tijd om op zoek te gaan naar een school voor uw kind?
Het is wenselijk als u zich bij basisscholen gaat informeren wanneer uw kind 3 jaar wordt. Het Palet vindt het prettig, als uw kind ruim van tevoren is ingeschreven, zodat er rekening kan worden gehouden met de prognoses. U moet dan denken aan minimaal een half jaar voor de vierde verjaardag van uw kind.

Het zoeken van een school
Het zoeken van een school voor uw kind, is belangrijk en niet gemakkelijk!
U wilt een school waar u en uw kind(eren) zich prettig voelen, veel leren, in een omgeving die veilig en uitdagend is. Wellicht is het handig als de school in de buurt is.

In Alphen aan den Rijn zijn een heleboel basisscholen.
Hoe maakt u de juiste keus?
Voor informatie over Het Palet kunt u de website lezen. De schoolgids vertelt hoe het onderwijs is vorm gegeven. Maar om een goed beeld te krijgen wat een school te bieden heeft, kunt u het beste een kijkje komen nemen. U kunt dan zelf het gebouw van binnen bekijken, zien en horen hoe de kinderen en leerkrachten aan het werk zijn, omgaan met elkaar, buiten spelen en samen werken.
U kunt daarna beslissen of het Palet de juiste keus is. Voor een rondleiding kunt u contact opnemen met schoolleider Yvonne van der Geest.
Per mail: schoolleider@obs-palet.nl, of even bellen: 0172-472380.
We maken dan meteen een afspraak.

Zit uw kind al op school en zoekt u een andere school? Dan is het handig om even te bellen voor een afspraak. We kunnen dan bespreken waar u naar op zoek bent en kijken of Het Palet kan bieden wat er nodig is.

In onderstaande link vindt u het aanmeldformulier. Dit formulier kunt u downloaden en mailen naar de school. Let op: dit is geen inschrijving! Door het invullen van dit formulier, laat u weten geïnteresseerd te zijn in Het Palet. De inschrijving volgt na de rondleiding.

Ik hoop u te ontmoeten, zodat ik u onze mooie school kan laten zien!

Yvonne van der Geest

Schoolleider Het Palet

Dit is de link naar het aanmeldformulier (PDF).