Hier kunt u de schoolgids voor het schooljaar 2017-2018 lezen.

Voorwoord

De basisschool is een stukje van je leven. Voor de kinderen en voor u. Jarenlang is er diezelfde weg van huis naar school en weer terug. U vertrouwt uw kind (eren) een groot deel van de dag toe aan de zorg van leerkrachten van de basisschool. Een school kies je daarom heel bewust. De schoolgids is bedoeld voor ouders en verzorgers, die nu kinderen op onze school hebben en voor toekomstige leerlingen. Scholen verschillen steeds meer. In deze gids vertellen wij over onze manier van werken en leggen wij uit wat u van ons mag verwachten. Het Palet biedt naast een kleurrijk palet ook de kleur van adaptief onderwijs. Het Palet werkt namelijk richting handelingsgericht onderwijs. (zie pagina 10). We hopen dat u onze schoolgids met plezier zult lezen. Vanzelfsprekend bent u altijd welkom voor een toelichting.

Het team van Het Palet

pdf Schoolgids 2017-2018