Buiten Schoolse Opvang (BSO)

Buitenschoolse opvang bij Junis Kinderopvang!

Werkende ouders vinden het vanzelfsprekend erg belangrijk dat er na schooltijd een goede en handige opvang is voor hun kinderen. In het schoolgebouw van Het Palet is een buitenschoolse opvang aanwezig, waardoor school en naschool voor de kinderen naadloos in elkaar overgaan. Hieronder kunt u lezen, op welke wijze de BSO De Ontdekkers van Junis Kinderopvang is georganiseerd.

BSO De Ontdekkers
Op Het Palet bevindt zich BSO De Ontdekkers van Junis Kinderopvang. De Ontdekkers is een buitenschoolse opvang locatie voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De BSO is sfeervol ingericht zodat kinderen zich er snel thuis voelen. Elke dag is er een activiteitenprogramma voorbereid. Er wordt geknutseld, gekookt, gesport, maar ook niks doen mag! BSO-tijd is vrije tijd!

Op woensdagen, vrijdagen en in vakanties is De Ontdekkers gesloten; de kinderen gaan dan onder begeleiding van een pedagogisch medewerker naar de nabij gelegen BSO Servatius. Ook in de vakanties gaan wij naar BSO Servatius. Wij nemen samen deel aan de vakantieactiviteiten en maken leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld de speeltuin of Avifauna!

Ontbijtclub
Kinderen van Het Palet kunnen ook genieten van een ontbijt bij de ontbijtclub van Junis. De ontbijtclub is opvang voordat de school begint en vindt plaats bij BSO Servatius. Een rustige start voor kinderen. Ze kunnen er spelen en ontspannen aan de dag beginnen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat ze op tijd in de klas zijn.

Thema BSO’s
Als ouder wil je je kind laten ontdekken en ervaren. Daarom heeft Junis Kinderopvang ook een aantal thema BSO’s. Deze BSO’s zijn niet gekoppeld aan een basisschool, maar leggen meer nadruk op een bepaald interessegebied. BSO De PaddenPoel (8+) richt zich op natuur, BSO BuitenSpel (7+) op sport en bewegen en Het Avontuur (8+), gelegen in Archeon, heeft als thema verleden-heden-toekomst.

Ieder kind is anders. Sommige kinderen vinden het heerlijk om de verdieping te zoeken, waar anderen juist een brede belangstelling hebben. Of je kind nu kiest voor een thema BSO of een ‘gewone’ BSO, de pedagogisch medewerkers van Junis Kinderopvang hebben altijd oog voor een veelzijdige ontwikkeling van uw kind.

Meer weten over BSO De Ontdekkers?
Kijk op de website bij De Ontdekkers! Wilt u meer weten over Junis of heeft u vragen?
Neem contact op met een van de medewerkers van de afdeling Klantenservice via
0172 – 745 850 of klantenservice@junis.nl.