Gymmen

Wekelijks gymmen de kinderen van het Palet.

Kleuters en groep 2/3
De onderbouw gymt in de eigen speelzaal. De kleuters hebben gymkleding en gymschoenen nodig. Deze gymkleding blijft op school. Handig als alles is voorzien van een naam. Voor elke vakantie kunt u ze meenemen om te wassen.

Groep 4, 5/6 en 7/8
Een keer per week gaan de kinderen van de midden- en bovenbouw gymmen in de gymzaal van de Bonifacius.
Groep 4 gymt op maandag, groep 5/6 en 7/8 op donderdag.

We vinden het belangrijk, dat de kinderen goede gymschoenen dragen, en een shirtje en korte broek of gympakje. Graag in een tas meenemen en alles voorzien van naam; gymschoenen (evt. sokken), shirt en broek.

Judo
In de periode tussen Kerst en de voorjaarsvakantie, krijgen de kinderen van groep 4 t/m 8 gedurende 7 weken judoles bij Judoschool Arashi. Deze judoschool is direct naast de school gelegen.
Maandag van 13.45-14.45            Groep 5/6
Dinsdag van 13.45-14.45              Groep 7/8
Donderdag van 13.45-14.45         Groep 4.

De kinderen krijgen een judopak te leen, dat aan het eind van de periode gewassen moet worden. Graag die dag een t shirt meegeven. Deze wordt gedragen onder het judopak.