Groep 2-3

Onze juf is: Ellen Verduijn

U kunt onze juf mailen!

Wat leer je in groep 2 en 3?

Wilt u weten wat er in groep 2 geleerd wordt? Klik hier!

Wilt u weten wat er in groep 3 geleerd wordt? Klik hier!

Nieuws uit groep 2/3

De eerste schooldag

Wat was de eerste schooldag spannend voor sommige kinderen! Voor het eerst naar groep 2/3 bij Juf Ellen of zelfs voor het eerst naar groep 3! Maar al snel was de spanning verdwenen; Oo juf, dit is eigenlijk best leuk, gezellig en makkelijk! We zijn dit schooljaar gestart met 25 kinderen in groep 2/3! 8 leerlingen in groep 2 en 17 leerlingen in groep 3. De eerste anderhalve week van het schooljaar was hard werken en heel gezellig! Zo is groep drie begonnen met het leren van de eerste letters en woorden: ik, maan, roos en vis. Ook hebben ze gerekend en geschreven! Groep 2 heeft geoefend met de cijfers van 10 t/m 20. Daarnaast doen we ook veel samen. We hebben een mooie verjaardagskalender gemaakt, onze eigen fototoestel gemaakt met daarbij onze vakantiefoto’s, spelletjes gedaan, buiten gespeeld met het mooie weer en nog veel meer!