Groep 1-2

Onze juffen zijn Brenda Dufais en Marlies Vrancken.

U kunt onze juffen mailen!

Wat leer je in groep 1/2?

Wilt u weten wat er in groep 1/2 geleerd wordt?

Klik hier!

Nieuws uit groep 1/2

De eerste week

De eerste schooldag was voor iedereen heel spannend en nu zijn we alweer twee weken op school!
In onze groep zijn veel nieuwe kinderen bijgekomen en we hebben er ook een nieuwe juf bij, juf Brenda.
We zijn gestart met het thema; een nieuw schooljaar. We doen allerlei spelletjes om elkaars namen te leren en hoe we werken in de groep, waar alle spelletjes en spulletjes staan en hoe we moeten opruimen.
Maar natuurlijk wordt er ook veel gezongen, lekker gespeeld en geknutseld over een nieuw schooljaar.
En dat kunnen we al heel goed!
Ook hebben we nieuwe stoeltjes, tafeltjes en een nieuwe kast voor de knutselspulletjes gekregen. Het ziet er super mooi uit! En met alle mooie knutselwerkjes die ophangen, is het ook nog eens heel gezellig.